Om oss:

Databutiken i Karlstad är ett privatägt försäljningsbolag med eget lager och serviceavdelning. Databutiken bildades 2000 och lansering av webbshopen följande år. Verksamheten samverkar med flera av de ledande distributörerna i IT-branschen. Vårt sortiment innefattar vår egen exklusiva serie av stationära datorer och tillbehör samt bärbara datorer från ett flertals tillverkare på marknaden.

Databutiken i Karlstads verksamhet riktar sig både till privatpersoner och företag vad gäller datateknik, datakomponenter, service och konsultering. Ta gärna en titt i butiken eller webbshopen då vi har ett brett sortiment med god lagerhållning.

Personalen är kunnig och serviceinriktad. Butiken har av Intel certifierats för vår expertis kring Intel-teknologi och applikationer. Vi har även god tillgänglighet och kundvana. Det vi kan erbjuda dig är förenkling, personligt service samt lättillgängliga produkter och skräddarsydda tjänster.

Databutiken i Karlstad har vid tre tillfällen diplomerats av Sveriges största kreditinformationsföretag, UC, för vår goda kreditvärdighet vilket möjliggör unika kreditresurser.

Databutiken i Karlstad är ett seriöst och professionellt företag enligt vår kundindex. Vårt ledord är god service och lättillgängliga produkter. Vi strävar efter att våra kunder ska få minnesvärda möten och att verksamheten fortsätter att utvecklas.

Vår butik är ca 1000 m vid Skattkärrs fotbollsplan

Välkomna!

X